Nature Experience's netværk er for dig der:

  • gerne vil begejstre andre mennesker med den viden du har
  • vil finde nyt publikum/ nye kunder 
  • vil være en del af et fælleskab som brænder for det de laver i og med naturen

Du tilbyder:

  • Ture/ kurser i naturen med eller uden dyr
  • Kreative workshops/ kurser/ håndværk som arbejder med naturen/naturens råvarer
  • Kurser/ ture, hvor du lærer gæsterne om naturens processer eller naturens råvarer, der omdannes til lokale produkter

Hvad kræver det at være med i netværket? 

Det eneste du skal gøre, er at du kontakter mig, så jeg kan få en idé om hvad du laver og brænder for og vi bedst muligt beskriver det du gerne vil sælge til dine kunder. Du skriver blot en kort mail til kontakt@natureexperience.dk med dit navn, dit firmanavn, kort beskrivelse af kurser/oplevelser du tilbyder og et telefonnr., så jeg kan kontakte dig ved spørgsmål. 


Skriv en mail

Er naturen din omdrejningspunkt?

Brænder du for det du laver?

Vil du gerne inspirere andere?

Hvem står bag Nature Experience?

Mit navn er Steffi og jeg har skabt Nature Experience for at inspirere andre mennesker til anderledes naturoplevelser i lokal området. Jeg vil gerne skabe opmærksomhed på de lokale naturoplevelser, der giver mulighed for fordybelse og ny læring for gæster og lokale, så de kan træde et skridt tilbage fra hverdagens hast, slippe sjælen løs og få ro i kroppen.

Jeg elsker naturen og alt den viden, der findes til at bruge naturen og naturens råvarer, og jeg vil derfor gerne samle lokale kræfter et sted for at det bliver nemmere for dig at dele viden eller oplevelser fra naturen med dem der er nysgerrige og interesserede.  

Nature Experience handler derfor ikke om mig, men om dig, os og vores bevidste tilgang til hverdagen, andre mennesker og naturen. Jeg håber at vi sammen kan inspirere flere mennesker til at lære nyt om naturen og sig selv, bevare den viden, der findes og få flere mennesker til at interessere sig i og bakke op om lokale aktiviteter i og med naturen - også udenfor ferietiden.

Jeg vil derfor elske at arbejde sammen med dig og din unikke tilgang til din forretning har allerstørst prioritet for mig. 

futcamp 189_kvadrat

Det er gratis at være med i netværket, så tør du bare at kontakte mig.
Jeg glæder mig allerede rigtig meget til at læse fra dig!

Tak for din besked. Jeg svarer hurtigst muligt på det.